Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta se lauda, Gorghiu il ataca: Doar o guvernare nefunctionala se poate face asta

alina gorghiu

Co-presedintele Alina Gorghiu il ataca pe premierul Victor Ponta dupa ce acesta s-a laudat cu adoptarea Programului Operational Infrastructura Mare (care cuprinde si Masterplanul pe Transport). Gorghiu subliniaza ca aceasta nu este o relizare pentru ca a fost intarziata cu 18 luni. Ea l-a ironizat si pentru declaratia privind faptul ca nu s-a barbierit pana la adoptarea Programului.

"Doar o guvernare neoperațională, adică nefuncțională, se poate lăuda cu ”realizarea” de a avea întârzieri de un an și jumătate în adoptarea unor programe, cum este, de exemplu, Programul Operațional Infrastructură Mare. Premierul Victor Ponta a declarat că și-a lăsat chiar și perciuni pentru a fi sigur că în timpul exilului, acesta va fi adoptat de către Comisia Europeană, deși, repet, acest lucru trebuia să se întâmple de acum 18 luni.

Doar o guvernare nefuncțională se laudă cu inaugurarea a 10 kilometri de autostradă (Nădlac-Arad), deși nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostradă nu a văzut lumina zilei datorită acestui Guvern, care se mișcă mai încet chiar și decât premierul operat și repatriat", a scris sambata pe Facebook, Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.