Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta se va întâlni cu reprezentanții sindicatelor din educație

ponta

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va întâlni, marti, la Guvern, cu reprezentantii sindicatelor din educatie, carora le-a transmis ca nu vrea ca anul scolar sa înceapa cu proteste si ca "merg în acelasi ritm cu cei din sanatate".

"Ma vad cu cei din educatie, pentru ca asa le-am promis, am spus: nu începem cu proteste anul scolar, dar ne asezam la masa si mergeti în acelasi ritm cu cei din sanatate, cu care chiar sunt de acord si în care aveau dreptate si, mai pe scurt, problemele de zi cu zi le rezolvam la Guvern foarte bine", a declarat, potrivit Mediafax, Victor Ponta înainte de sedinta BPN al PSD.

În 24 august, la finalul discuțiilor care au avut loc la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat ca au fost avansate mai multe variante de calendar și procente, dar s-a convenit o amânare a discuțiilor pâna în 15 septembrie, când vor putea fi "elemente concrete".

La rândul lor, reprezentantii sindicatelor din educatie au declarat atunci ca a avut loc o prima etapa a negocierilor si înca nu s-a stabilit ceva. Cu toate acestea, ei au apreciat disponibilitatea la dialog aratata de Executiv.

Propunerile de majorare a salariilor din educatie au fost discutate într-o întâlnire la care au luat parte reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.