Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, sfătuit să nu candideze la prezidențiale. Ce răspuns neașteptat a dat Ponta

CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPO
Sfatul venit din partea "Ciumpalacului-șef" - numit așa după ce batjocura i-a fost pusă de fostul primar pdl-ist al Ploieștiului (acum la PMP). Cetățeanul l-a așteptat pe Victor Ponta la ieșirea din Sala Sporturilor, când premierul se ducea spre masină: Ciumpalacul-șef: Acceptați un sfat de la Ciumpalacul-șef domnului prim-ministru? Victor Ponta: Dacă e bun accept. Ciumpalacul-șef: E o mare greşeală dacă veţi candida la Preşedinţie. Ştiţi de ce? Pentru că sunteţi prim-ministru. Nu lăsaţi căruţa în drum la jumatea drumului Victor Ponta: Şi asta e adevărat". ____ Cine e cel care l-a abordat pe premier: ciumpalac

Ca in filmele cu prosti: un ploiestean a scris Primariei Ploiesti, semnand cu numele sau, la care a adaugat si formula "ciumpalacul". Motivul? Cererea sa era legata de modul in care se poate protesta public in Ploiesti, plus ca era perioada mitingurilor zilnice si a epitetelor de tip "ciumpalaci", "handicapati", venite de la politicienii ostili manifestarilor. In mod absolut incredibil, nimeni din Primarie n-a sesizat ironia amara, asa ca raspunsul a venit pentru cetateanul Ciumpalacul Dumitrescu Calin Stefan.

Dupa ce hartia a ajuns in presa, Primaria Ploiesti a emis un comunicat la fel de penibil: "Conducerea municipiului Ploiesti regreta eroarea creata in adresa transmisa domnului Dumitrescu Stefan. Greseala apartine unui functionar public care a fost indus in eroare de modul in care a fost semnata petitia. Aceasta nu a ajuns pe masa de lucru a primarului, ci la Directia Administratie Publica, Juridic Contencios, iar raspunsul nu a fost redactat si nici semnat de catre primarul Andrei Liviu Volosevici. Informat cu privire la situatia creata, primarul municipiului Ploiesti, domnul Andrei Liviu Volosevici, isi cere scuze public, in numele institutiei, pentru cele intamplate."

sursa: ph-online.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.