Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta şi Băsescu, discursuri identice la mai puţin de un an distanţă

ponta basescu

Premierul Victor Ponta preia o declaraţie a fostului preşedinte Traian Băsescu, la o distanţă de 11 luni. Când vine vorba despre suspecţii de corupţie din propriile familii, cei doi susţin că "aleg justiţia".

"Între reflexul firesc de a-ţi apăra fratele şi consolidarea justiţiei, aleg consolidarea justiţiei", declarat Traian Băsescu, pe 19 iunie 2014, referindu-se la probleme fratelui său, acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu Bercea Mondial.

Vezi şi: Traian Băsescu, aproape de lacrimi pentru frate la Cotroceni

"Nu o să joc niciodată scenete de doi bani. Între justiţie şi cumnatul meu, aleg justiţia", a declarat Victor Ponta, într-un interviu la B1 TV, referindu-se la dosarul în care cumnatul său, Iulian Herţanu, este cercetat pentru fraude cu fonduri europene.

Asemănările dintre discursurile celor doi nu se opresc aici. La fel ca Traian Băsescu, nici Victor Ponta nu crede că acuzaţiile care i se aduc lui Herţanu sunt reale.

"M-a marcat foarte tare. Şi la nivel personal. Politic pot să zic că sunt deja obişnuit. Personal, în condiţiile în care s-au spus atât de multe minciuni scurse în presa prin surse. Nu e nimic din ce s-a publicat. (...) Important este că acel om nu are un nume. Pe el îl cheamă cumnatul lui Ponta. Or, el este un om care e căsătorit. (...) Nu ar trebui să stea în închisoare pentru că e cumnatul lui Ponta, ci pentru faptele lui", a mai declarat premierul.

Vezi şi: Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ELIBERAT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.