Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta şi Iohannis, acuzaţi de non-combat în campanie

ponta-iohannis

Campania electorală de până acum este un non-combat între Victor Ponta şi Klaus Iohannis  spune candidata Partidului Mişcarea Populară la Preşedinţie, Elena Udrea. Ea susţine că principalii candidaţi la alegerile prezidenţiale evită să se atace reciproc.

În opinia Elenei Udrea, "surpriza este ce se întâmplă cu primii doi candidaţi din competiţie, domnul Ponta şi domnul Iohannis, care fug de dezbaterile electorale, se prevalează de tot felul de teme aruncate în spaţiul public în această perioadă, ca să acoperim tocmai lipsa dezbaterilor dintre candidaţi şi mai mult decât atât, mie mi se pare că nu există o competiţie între cei doi, nu i-am văzut să se critice unul pe celălalt. Mai mult, domnul Iohannis ne-a spus că dacă ajunge preşedinte, rămâne cu Victor Ponta premier. Deci mie mi se pare că este un non-combat".

Elena Udrea a declarat  într-un interviu la RFI vrea să dizolve Parlamentul, dacă devine preşedintele României: "Dacă ajung preşedintele României, schimb acest Guvern (...). Promit în general electoratului de centru-dreapta că îl voi schimba pe Victor Ponta, nu cred că ţara merită să mai piardă doi ani cu un Guvern care nu a adus decât scădere economică, şomaj, taxe, impozite în plus. Voi declanşa dizolvarea Parlamentului, printr-un referendum pe care îl voi face în primele şase luni, în primele luni, în aşa fel încât în primele şase luni deja să avem Parlamentul dizolvat şi noi alegeri. Până în vara lui 2015 să avem alegeri anticipate, care să aducă un Parlament de 300 de parlamentari".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.