Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta si Iohannis replici taioase pe tema penalilor din partid

gratiere condamnare inchisoare arest

Candidatii Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au contrat in dezbatere pe tema "penalilor" din partidele celor doi si pe problema imunitatii prezidentiale si parlamentare.

Iohannis: Presedintele CJ Contanta, presedintlee CJ Mehedinti, primar Constanta, si multi altii. Ce va spune aceasta enumerare? Sunt unii dintre respectabilii PSD-isti care sunt cercetati sau condamnati pentru fapte de coruptie. Avem si un fost prim-ministru care a fost condamnat.

In ceea ce priveste 2012 (n.r. incompatibilitatea) - chestiunea a fost analizata de CCR si a constatat ca procedurile au fost legale. Intre timp putem sa lasam asta pe seama celor care studiaza istoria recenta a Romaniei.

Ponta: Iohannis vorbea de ridicare imunitatii presedintelui, sa fie la fel ca pentru parlamentari - ceea ce e valabil acum. Orice modificare a Constitutiei se face cu votul a 2/3 din Parlament.

Nu o sa mai fiu presedinte de partid ca Traian Basescu. PNL si PSD l-au propus pe Iohannis premier si nu s-a rusinat cu PSD. A fost propus ministru in Guvernul meu si nici atunci nu s-a rusinat. Presedintele unei tari din UE are imunitate prezidentiala peste tot. Daca vorbim de presedinti de consilii Judetene - n-au imunitate si presedintii de CJ PNL sunt in arest. Sunteti mandri de ei?

Iohannis: Parlamentarii PNL vor vota ridicarea imunitatii si incuviintarea, parlamentarii ACL o vor vota la vedere. Acum noi suntem de acord sa se ridice imunitatea celor vizati si arestarea si urmarirea penala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.