Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Sper ca PNL sa nu voteze împotriva Codului fiscal

ponta guvern sedinta

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, si-a exprimat luni speranta ca toate partidele parlamentare sa sustina proiectului noului Cod fiscal iar PNL sa nu voteze împotriva acestuia, 'pentru ca ar fi vorba despre politicianism'.

'Mâine e o zi speciala în Senat - votul pentru Codul fiscal. Sunt absolut convins ca România are de beneficiat din punct de vedere economic din prevederile noului Cod fiscal. Sigur, se pot face ajustari, se pot face îmbunatatiri, dar sper si îmi doresc ca PNL sa nu voteze împotriva Codului fiscal, ar fi pur si simplu politicianism, dupa ce au cerut si au zis ca în programul lor de guvernare au masurile din Codul fiscal', a spus Ponta într-o conferinta de presa de la sediul central al PSD.

El a subliniat ca nu este vorba despre Codul fiscal al Guvernului Ponta sau al actualei coalitii.

'Este Codul fiscal al României. Va intra în vigoare la 1 ianuarie 2016 si va sprijini dezvoltarea economica si sociala a României pe o perioada de timp extrem de importanta, în care cu siguranta vor fi diverse guverne de la diferite partide la guvernare. Important este sa dam un semnal de seriozitate si stabilitate. Exista un sprijin cvasiunanim din partea comunitatii de afaceri din România si internationala pentru aceste modificari. Si cred ca este de datoria tuturor partidelor serioase din România sa sprijine acest proiect esential pentru dezvoltarea noastra economica', a argumentat premierul.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.