Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta vrea să fie STRATEG internațional pentru Guverne și companii

aktual24.ro
ponta-aktual24

Victor Ponta vrea să devină o sursă de analize și strategii pentru instituții publice și afaceriști privați în plan intern și internațional, prin intermediul fundației pe care a înființat-o alături de alți foști miniștri PSD.

Citește si: Ponta și 6 ex-miniștri, în fundația BSRP. Lista membrilor și SURPRIZA din panoul de onoare

Fundația înființată de Victor Ponta (Black Sea Regional Projects 2020 - BSRP) își propune "să elaboreze și să pună la dispoziția instituțiilor publice și private, opiniei publice naționale și internaționale puncte de vedere, analize și strategii competente și eficiente privind dezvoltarea proiectelor și parteneriatelor între țările din Regiunea Mării Negre, a Orientului Apropiat și a Balcanilor" .

Fundația se definește ca fiind "Primul "Think Tank" românesc care propune o viziune regională.

"BSRP își propune să fie un "Think Tank" de prim nivel în regiune, care să elaboreze studii și strategii regionale pentru instituții, alte Fundații sau chiar investitori publici și privați", spune fostul premier.

De asemenea, Ponta spune că vrea să continue colabărările începute în mandatul său de premier.

"În ultimii 4 ani au fost puse bazele unor colaborări economice strategice de uriașă importanță pentru România și pentru întreaga regiune, iar acestea trebuie continuate și implementate. BSRP va sprijini direct, prin efortul și cunoștințele membrilor și partenerilor săi, aceste obiective", se arată în obiectivele fundației.

De asemenea, fundația vrea "să folosească experiența profesională și portofoliul relațional al membrilor și partenerilor săi pentru interesul dezvoltării României și a celorlalte țări din regiune. Foști membri ai unui Guvern cu rezultate concrete în domeniul economic și social (apreciate unanim), aceștia reprezintă o resursă umană care nu trebuie ignorată sau irosită. De altfel, în documentele constitutive ale BSRP se regăsește intenția membrilor fondatori de a coopta și alte personalități ca membri de onoare, membri activi sau parteneri colaboratori".

Ponta mai vrea să pună la dispoziția opiniei publice naționale și internaționale analize și strategii.

"Să elaboreze și să pună la dispoziția instituțiilor publice și private, opiniei publice naționale și internaționale puncte de vedere, analize și strategii competente și eficiente privind dezvoltarea proiectelor și parteneriatelor între țările din Regiunea Mării Negre, a Orientului Apropiat și a Balcanilor", se arata in obiectivele BSRP.

Vezi si:

EXCLUSIV - L.Orban cere Guvernului SOLUȚIA EXTREMĂ în Parlament pentru alegerilor locale

SURSE - Klaus Iohannis pregătește o reformă din temelii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.