Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta:Guvernul a dat deja DNA documentele legate de ASF

descărcare

"Noi le-am dat deja de la Guvern. Guvernul a pus la dispozitie, noi, de fapt, de o saptamâna ne-am tot rugat de cei de la DNA sa le dam documentele, ca sa vada si dânsii despre ce e vorba", a spus Ponta.

Procurorii DNA au cerut Parlamentului si Guvernului sa le puna la dispozitie, pâna marti, în dosarul Carpatica, mai multe documente legate de OUG despre care exista suspiciunea ca ar fi fost emisa pentru a proteja interesele firmei de asigurari Carpatica, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au declarat ca procurorii DNA au transmis adrese Parlamentului si Guvernului la sfârsitul saptamânii trecute, iar "termenul limita" de predare este marti, solicitarile fiind facute în acord cu prevederile noilor coduri penal si de procedura penala.

Documentele solicitate vizeaza Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara si a impus o serie de criterii profesionale, prin care s-ar fi urmarit protejarea intereselor firmei de asigurari Carpatica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.