Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale sponsorizează reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate din Câmpulung Muscel

Spitalul Sfântul Sava
salon paturi spital

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a acordat o sponsorizare, în valoare de 150.000 lei, pentru reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate din Câmpulung Muscel, contribuind astfel la accesibilizarea serviciilor medicale pentru aproximativ 120.000 de localnici din municipiu şi din comunele învecinate.

"Am văzut cu toţii statisticile îngrijorătoare referitoare la agravarea afecţiunilor medicale, altele decât cele legate de infectarea cu SARS-COV2, în condiţiile în care cele mai multe spitale au fost transformate în centre suport covid. Această policlinică este singura instituţie medicală la care pot merge cei din regiune pentru diverse investigaţii. Nevoile sunt mari şi multe, vorbim despre o clădire în care nu s-a investit din anul 1974, motiv pentru care sperăm că gestul nostru va încuraja şi alte companii să se implice", a explicat directorul general al PAID, Nicoleta Radu, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Sponsorizarea a fost făcută în contul Asociaţiei "Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul", organizaţie neguvernamentală, cu beneficiu public, care promovează un mediu curat, sănătos şi sigur în zonă.

Potrivit sursei citate, PAID se implică în fiecare an în viaţa comunităţilor locale, prin proiecte care încurajează accesul la educaţie, sănătate şi mediu curat. "Încercăm, în fiecare an, şi ne implicăm activ în comunitatea locală, prin proiecte de responsabilitate socială. Urmărim întotdeauna ca sponsorizările făcute să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor oferite categoriilor vulnerabile. Rămânem implicaţi în viaţa comunităţilor locale, prin proiecte care încurajează accesul la educaţie, sănătate şi mediu curat, educaţia timpurie, educaţia financiară şi sprijinirea incluziunii sociale", a adăugat Nicoleta Radu.

În cei 12 ani de activitate, PAID s-a remarcat prin sprijinul acordat cadrelor medicale, familiilor defavorizate şi copiilor proveniţi din medii vulnerabile. Viziunea companiei este aceea a unei ţări pentru care reconstrucţia locuinţelor, în urma dezastrelor naturale, nu este o povară.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, care funcţionează in temeiul Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.