Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicație neașteptată a ministrului Economiei, fotografiat cu paharul cu alcool la Palatul Victoria: Servisem o prăjitură

Inquam Photos / Octav Ganea
virgil popescu

La câteva zile după apariția pozei care a scandalizat opinia publică din România, Virgil Popescu vine cu explicații halucinante. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a refuzat să facă declarații cu privire la fotografia în care apare alături de Ludovic Orban și mai mulți miniștri, în timp ce se fumează și se bea în biroul premierului, fără a se respecta măsurile de distanțare sau să fie purtate măști, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus la Digi24 Virgil Popescu.

El a explicat de ce nu purta mască de protecție.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar... servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

O poză în care premierul fumează, în biroul său, în care mai sunt și alți miniștri, a devenit virală. Ludovic Orban a precizat vineri seara, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.