Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portalul LUXURYIMOB face topul celor mai scumpe proprietăți românești scoase la vânzare

Luxurymob
Luxurymob

Nu toată suflarea românească vânează chilipiruri imobiliare sau turistice; un segment din ce în ce mai consistent caută trufandale, proprietăți sau pachete turistice de lux. Acestei din urmă categorii, constituită din antreprenori, CEO sau vedete, îi este dedicat portalul LUXURYIOMB (www.luxuryimob.ro ) care adună ofertele de top din imobiliare (vânzări și închirieri) și din turismul intern.

Portalul îi aparține lui Alexandru Botez, un antreprenor care, înainte să lanseze LUXURYIMOB, a lucrat 14 ani în domeniul tranzacțiilor imobiliare din zona luxury. Nemulțumit că site-urile de vânzări sau de imobiliare sunt prea generaliste, aducând la un loc, ca la târg, oferte pentru toate categoriile de venit, el a decis să facă un portal de nișă, destinat doar oamenilor cu dare de mână.

Alexandru Botez s-a hotărât, așadar, să schimbe puțin regulile jocului, profitând de o situație care, în propriile cuvinte, ” afectează, în primul rând, ofertații (agenții imobiliare, dezvoltatori imobiliari, proprietari de hoteluri și pensiuni de lux), a căror vizibilitate este afectată pe platformele de oferte generaliste. In egală măsură sunt afectați și potențialii clienți din zona de luxury, care întâmpină dificultăți în a localiza într-un mod eficient oferta potrivită. Același lucru se întâmplă și în cazul ofertelor din zona de turism de lux.”

content-image

Pentru a-și pune la punct afacerea, el a accesat 35.000 de euro din programul Start-up Nation, un program al Ministerului pentru Mediul de Afaceri adresat antreprenorilor debutanți, prin care aceștia primesc până la 44.000 de euro nerambursabili.

Vezi și: Incident NEMAIVĂZUT - Mai multe găini care ar fi 'coalizat' pentru a ucide o vulpe, la o fermă din Franța

Prin urmare, ce mai înseamnă lux, judecând după datele furnizate de LUXURYIMOB? Penthouse-uri în nordul Bucureștiului care trec de 2.000.000 euro, case în Cluj care se apropie de 500.000 de euro. Limita de jos este 70.000 de euro. În ce privește vacanțele - ele mizează exclusiv pe hoteluri de 4 sau 5 stele.

Site-ul include mai multe secțiuni: Vânzări, Închirieri, Proiecte Noi (destinat noilor ansambluri rezidențiale), precum și o parte de blog, în care cea mai dinamică pare subsecțiunea de design interior unde arhitecți și firme au început deja să posteze anunțuri de promovare.

Fiind portal de anunțuri, LUXURYIMOB nu închiriază si nici nu vinde imobile sau pachete de turism, ci doar pune în legătură clienții cu proprietarul sau agentul de vânzări.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.