Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Amra Pandzici, la CS Minaur

https://www.handball-base.com/amra-pandzic
portar amra

Portarul Amra Pandzici a semnat un contract cu echipa feminină de handbal CS Minaur, a anunţat, sâmbătă, clubul din Baia Mare, potrivit news.ro.

Amra Pandzici s-a născut pe 20 septembrie 1989 la Ljubljana (Slovenia). Sportiva de 1,78m şi 67 kg a jucat la Krim Ljubljana până în 2018, după care a urmat un sezon la echipa franceză Brest Bretagne Handball, iar mai apoi două sezoane la echipa turcă Kastamonu Belediyesi GSK.

Pandziciface parte din echipa naţională a Sloveniei, pentru care a strâns 58 de meciuri. Ea a participat cu Slovenia la ultimele două turnee finale de Campionat Mondial (Germania – 2017) şi Japonia – 2019), precum şi la ultimul Campionat European, găzduit de Danemarca, în decembrie 2020.

Citește și: Locurile și FELUL în care BANII din firmele Adamescu au fost DAȚI judecătorilor TB

Kastamonu a jucat în sezonul 2020-2021 în EHF European League şi a ajuns până în faza grupelor. A terminat pe locul 4 în Grupa B, la un singur punct de calificarea în sferturi, o grupă dominată de Nantes, cea care a câştigat trofeul.

CS Minaur le-a mai transferat-o de curând pe Alexandra Severin (inter stânga, ultima oară la HC Zalău), Elena Mihailovna Utkina (Rusia, portar, ultima oară la Kuban Krasnodar, împrumutată de la ŢSKA Moscova), Elaine Gomes Barbosa (Brazilia, pivot, ultima oară la BM Granollers – Spania) şi Aleksandra Zych (Polonia, inter dreapta, ultima oară la Măgura Cisnădie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.