Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul David Ospina va rata două meciuri ale selecţionatei Columbiei, după ce întregul lot al lui SSC Napoli a fost plasat în izolare

https://www.amazon.com/
portar

Portarul David Ospina va rata următoarele două meciuri ale selecţionatei Columbiei din preliminariile Cupei Mondiale 2022, după ce întregul lot al lui SSC Napoli a fost plasat în izolare ca urmare a depistării a două cazuri pozitive la Covid-19 în rândul jucătorilor echipei din Serie A, a anunţat Federaţia columbiană de fotbal, citată de Reuters.

În urma ordinelor autorităţilor sanitare italiene, Ospina nu se poate întoarce în ţara sa, pentru meciurile cu Venezuela şi Chile, programate luna acesta în calificările zonei sud-americane, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

Vor rata, de asemenea, cele două partide Mateus Uribe şi Luis Diaz, ambii de la FC Porto, precum şi Yairo Moreno, mijlocaşul echipei mexicane Leon, obligaţi la rândul lor să rămână în izolare.

Selecţionerul Columbiei, portughezul Carlos Queiroz, a făcut apel la Eder Chaux, portarul formaţiei mexicane Club America, pentru a-l înlocui pe Ospina, convocându-i totodată pe Victor Cantillo (Corinthians), Jhon Cordoba (Hertha Berlin) şi Santiago Arias (Bayer Leverkusen).

Columbia va înfrunta Venezuela vineri, pe teren propriu, înainte de a se deplasa la Santiago pentru partida cu Chile, în preliminariile CM 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.