Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul echipei Waalwijk se recuperează după ce s-a accidentat la cap la meciul cu Ajax - Anunţul clubului

https://www.amazon.com/
portar

Portarul Etienne Vaessen, care a fost accidentat la cap, sâmbătă, la un meci din campionatul olandez cu Ajax Amsterdam, îşi continuă recuperarea după ce a petrecut o "noapte bună" în spital, a anunţat duminică echipa sa, RKC Waalwijk, potrivit Reuters, potrivit news.ro.

Vaessen a căzut la pământ după o ciocnire cu atacantul echipei Ajax, Brian Brobbey, provocând panică în rândul coechipierilor săi, care au cerut frenetic ajutor medical.

În jurul portarului au fost montate paravane pentru a-l feri de ochii publicului, iar jucătorii din ambele tabere au privit cu lacrimi în ochi cum un defibrilator a fost adus de urgenţă pe teren.

Vaessen a zăcut nemişcat pe teren câteva minute înainte de a fi scos pe o targă.

După ce meciul a fost suspendat, cu Ajax conducând cu 3-2, directorul RKC, Frank van Mosselveld, a declarat pentru postul de televiziune NOS că Vaessen şi-a recăpătat cunoştinţa. Ulterior, RKC a confirmat că Vaessen a fost dus la spital.

"După update-ul nostru de aseară, putem anunţa că portarul nostru Etienne Vaessen a avut o noapte bună şi şi-a continuat recuperarea", a precizat duminică RKC, într-un comunicat.

"Deocamdată, este important ca Etienne să se recupereze liniştit în următoarele ore şi zile. Prin urmare, solicităm ca lui şi familiei sale să li se acorde timpul şi odihna necesare pentru a face acest lucru."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.