Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Ionuț Radu va continua la Genoa

fcinter1908.it
ionut radu

Ionuţ Radu (21 de ani) are viitorul stabilit la Genoa. Portarul român a devenit titular indiscutabil în această primă parte de sezon din Serie A şi a atras atenția după prestaţiile sale foarte bune informează mediafax.

Şefii "Grifonilor" au ţinut, astfel, să anunţe că nu va pleca nimeni de la Genoa acum când perioada de mercato s-a deschis.

Radu, cumpărat de Genoa de la Inter pentru 7,5 milioane de euro, a apărat excelent şi a fost păstrat şi de Cesare Prandelli, noul antrenor al genovezilor. Presa din Italia a scris că Inter ar putea fi interesată să-l răscumpere pe goalkeeperul naţionalei de tineret chiar din această iarnă, dar directorul sportiv al Genoei a dat asigurări că nimeni nu va pleca.

"În primul rând, vreau să clarific pentru toată lumea că nimeni nu pleacă de la Genoa în ianuarie. Acestea fiind spuse, unii ar putea să obţină o înţelegere pentru a rupe concurenţa", a spus directorul Giorgio Perinetti, pentru Radio CRC.

Ionuţ Radu nu ar refuza însă o revenire la Inter, fapt pe care chiar el l-a subliniat în urmă cu câteva zile, pe 30 decembrie: "Inter? Mai vedem ce se întâmplă, sper să mă aştepte. Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După aceea voi vedea, când încep campionatul vom vedea", a spus Radu.

Căpitanul naţionalei de tineret, cu care s-a calificat la Euro 2019, a strâns 14 meciuri în acest sezon de Serie A, dar doar în unul singur a reuşit să nu primească gol. Evoluţiile sale au făcut să-i "explodeze" cota de piaţă. Astfel, Radu e cel mai bine cotat fotbalist român al momentului, la egalitate cu Răzvan Marin, ambii fiind evaluaţi la 7 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.