Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Ionuț Radu a fost rezervă neutilizată în primul meci după transferul la Parma

Gsp
Ionuţ Radu

Portarul Ionuț Radu a fost rezervă neutilizată în primul meci după transferul la Parma. Formația românului a remizat, sâmbătă, pe terenul celor de la Cagliari, scor 2-2, în runda cu numărul 22 din Serie A, potrivit Mediafax.

Antrenorul Roberto D'Aversa a mizat între buturi pe italianul Simone Colombi, cel care nu mai jucase în acest sezon de Serie A .

Partida dintre Cagliari și Parma s-a încheiat cu scorul de 2-2, după ce gazdele au condus de două ori. Joao Pedro (19') și Giovanni Simeone (54') au punctat pentru Cagliari, în timp ce reușitele celor de Parma au fost semnate de Juraj Kucka (42') și Andreas Cornelius (90+4').

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

În urma acestui rezultat, Parma se menține pe locul șapte în prima ligă italiană, cu 32 de puncte acumulate în primele 22 de runde. Pentru echipa lui Ionuț Radu urmează meciul cu Lazio, din 9 februarie.

Ionuț Radu (22 de ani) a fost împrumutat de Inter Milano la Parma, joi, după ce românul a fost nemulțumit că nu mai apăra la Genoa, formație la care a petrecut ultimul sezon și jumătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.