Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Ionuț Radu, notat cu 5,9, după eșecul echipei sale, Genoa, scor 0-1, cu Sampdoria

descopera.ro
fotbal minge

Portarul Ionuț Radu a primit golul care a decis soarta partidei Genoa - Sampdoria din etapa a 16-a din Serie A. Sâmbătă, 14 decembrie, pe teren propriu, gruparea la care evoluează internaționalul român a suferit o nouă înfrângere, 0-1, și ocupă penultimul loc în clasament, cu 11 puncte.

Formația Genoa, din 16 runde, a înregistrat doar două victorii, în rest are cinci remize și nouă eșecuri. În plus, goalkeeper-ul Radu este portarul cu cele mai multe goluri încasate în acest sezon de campionat, în 16 meciuri, primind 31 de goluri.

În urma eșecului cu Sampdoria, 0-1, Ionuț Radu a fost notat de jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport cu 5,9. Potrivit tuttomercatoweb.it, citat de Digi Sport, jucătorul de 22 de ani nu va mai continua la Genoa, mai ales dacă echipa va retrograda.

Citește și: Cutremur devastator în Filipine! S-a înregistrat magnitudinea de 6,9 grade

"Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Samir Handanovici. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portarii cei mai importanţi. A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte, chiar cu ceva naivitate cauzată de lipsa iniţială de experienţă. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte.

Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la under 21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenaor extraordinar. El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani", a spus Cecere, pentru tuttomercatoweb.it.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.