Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Ionuț Radu nu a fost folosit în partida dintre Bournemouth și Tottenham

Gsp
Ionuţ Radu

Portarul Ionuţ Radu a rămas pe banca de rezerve la meciul pierdut sâmbătă de Bournemouth, 0-2 acasă cu Tottenham Hotspur, în etapa a 3-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Dejan Maddison, venit în această vară de la Leicester City, a înscris primul său gol pentru Tottenham, în minutul 17. Dejan Kulusevski a majorat diferenţa în minutul 63. Tottenham, cu un antrenor nou, Ange Postecoglou, a început bine campionatul şi este lider provizoriu, cu 7 puncte după trei jocuri. Bournemouth are un singur punct, conform Agerpres.

La sfârşitul lui iulie, Ionuţ Radu a fost împrumutat de AFC Bournemouth pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare, de la formaţia italiană Inter Milano. În vârstă de 26 de ani, Ionuţ Radu a evoluat în sezonul trecut, tot sub formă de împrumut, la formaţia franceză AJ Auxerre, care a retrogradat în liga secundă.

Radu nu a apucat să joace într-un meci oficial pentru noua sa echipă, titular între buturile acesteia fiind brazilianul Neto.

Semifinalist la Campionatul European Under-21 în 2019 cu naţionala de tineret a României, Ionuţ Radu are patru selecţii la prima reprezentativă a ţării noastre. El a primit o convocare preliminară pentru meciurile cu Israel şi Kosovo, ce vor avea loc pe 9, respectiv 12 septembrie, în calificările pentru EURO 2024.

Vineri, în prologul etapei din Premier League, Chelsea Londra a reuşit prima sa victorie din noua ediţie de campionat, 3-0 acasă cu nou-promovata Luton. Golurile au fost semnate de Raheem Sterling, în minutele 17 şi 68, şi Nicolas Jackson (75).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.