Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Mike Maignan, accidentat, nu va mai juca în acest an la AC Milan, însă ar putea fi în lotul Franţei pentru CM 2022

milanreports.com
Mike Maignan

Portarul Mike Maignan, accidentat, nu va mai juca în acest an la AC Milan, însă ar putea fi în lotul Franţei pentru Cupa Mondială de fotbal 2022, scrie joi presa italiană.

Mike Maignan s-a accidentat din nou la gambă atunci când se pregătea să fie din nou titular după o perioadă în care a fost indisponibil, iar locul său între buturile campioanei din Serie A a fost luat de românul Ciprian Tătăruşanu. Francezul s-a accidentat la gamba dreaptă pe 25 septembrie, iar revenirea sa era aşteptată în în meciul de campionat de sâmbătă cu Monza, potrivit Agerpres.

AC Milan a indicat într-un comunicat că starea de sănătate a lui Maignan va fi reevaluată peste 10 zile.

La Gazzetta dello Sport a scris că, în funcţie de avizul medicilor, Maignan ar putea fi inclus de selecţionerul Didier Deschamps în lotul Franţei pentru Mondialul din Qatar, chiar dacă fotbalistul nu ar fi apt de joc decât pentru a doua sau a treia partidă din faza grupelor. CM 2022 va începe pe 20 noiembrie.

În absenţa lui Maignan, Ciprian Tătăruşanu a bifat în această toamnă cinci prezenţe pentru rossoneri, trei în campionat şi două în Liga Campionilor. Românul a prins şi în stagiunea trecută mai multe meciuri când francezul a fost accidentat.

Milan este acum pe locul 3 în Serie A, cu 23 de puncte după 10 etape, la trei puncte de liderul Napoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.