Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Nicolai Cebotari la FC Petrolul

https://www.amazon.com/
portar

FC Petrolul Ploieşti a anunţat, vineri, că l-a achiziţionat pe portarul Nicolai Cebotari, în vârstă de 23 de ani.

Cebotari a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire în cazul promovării.

În vârstă de 23 ani, Cebotari (1.84 metri) s-a născut la Chişinău, având şi cetăţenie română, iar ultima parte a junioratului a făcut-o în Portugalia, la Leiria. De acolo a trecut, pentru o scurtă perioadă, în 2017, la gruparea bulgară Botev Vratsa, după care a revenit în ţara natală, la FC Sfîntul Gheorghe. După o primă experienţă în România, la Farul Constanţa, a fost transferat, în 2018, de către Şerif Tiraspol şi, mai apoi, împrumutat la FC Sfântul Gheorghe, formaţie pentru care a fost titular în ultimele două stagiuni ale primului eşalon din Republica Moldova. Cu selecţii la reprezentativele de juniori şi „U21” ale ţării sale, Cebotari a făcut parte, la începutul acestei luni, din lotul naţionalei de seniori a Moldovei pentru meciurile cu Kosovo şi Slovenia, din cadrul Ligii Naţiunilor, fiind rezervă la ambele întâlniri.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Recent, portarul a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei dintre Şahtior Soligorsk (Belarus) şi FC Sf. Gheorghe, contând pentru turul întâi preliminar al Ligii Europa. Moldovenii s-au calificat după loviturile de departajare, Cebotari reuşind să pareze unul dintre penaltiurile executate de către gazde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.