Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Parfait Mandanda, împrumutat în februarie de Charleroi la FC Dinamo, nu exclude să rămână în 'haită'

www.gsp.ro
Dinamo

Portarul Parfait Mandanda, împrumutat în februarie de Charleroi la FC Dinamo până la finalul sezonului, a declarat într-un interviu pentru Leopardsfoot.com că ar fi dispus să rămână mai mult la gruparea bucureşteană.

Întrebat dacă se vede rămânând mai mult la Bucureşti, Mandanda a răspuns: „De ce nu? Deocamdată sunt foarte mulţumit aici”, informează news.ro.

El a precizat că s-a adaptat foarte bine în România, ceea ce se simte atât pe teren cât şi în vestiar. Mandanda a menţionat că la nivel de play-off/out campionatul din România este asemănător cu cel din Belgia.

“Meciurile disputate de Dinamo sunt solicitante fizic, cu multe dueluri. De când am venit eu, totul merge bine în ceea ce priveşte rezultatele şi echipa capătă formă. Ceea ce realizăm acum va fi în beneficiul clubului şi jucătorilor pentru sezonul viitor”, a afirmat Mandanda

Parfait Mandanda a vorbit şi despre naţionala RD Congo, la care speră să fie convocat pentru Cupa Africii pe Naţiuni (CAN). “Evident, să revin în echipa naţională este obiectivul meu. Este mereu o mândrie să fiu convocat. Echipa naţională este o familie şi mă lupt pentru a ajunge din nou acolo. Voi da totul pentru a participa la CAN”, a spus jucătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.