Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul spaniol David De Gea vrea să-şi încheie cariera la Manchester United

www.worldsoccer.com
manchester united

Portarul spaniol David De Gea şi-a exprimat dorinţa de a rămâne la Manchester United pentru restul carierei sale, în timp ce continuă discuţiile despre un nou contract cu gruparea de pe Old Trafford, scrie DPA.

Înţelegerea actuală cu echipa expiră la finele acestui sezon, însă De Gea (32 ani) ar dori să rămână pe termen lung, chiar dacă există varianta prelungirii contractului cu un an, potrivit Agerpres.

"Sunt foarte relaxat. Mă concentrez doar pe antrenamente, vreau să evoluez cât pot de bine. Sper să rămân aici pentru tot restul carierei mele. Sunt aici de mulţi ani, este o onoare pentru mine să apăr culorile lui United, sunt fericit la această grupare şi aş vrea să continui", a spus portarul.

Conducerea tehnică a grupării caută în prezent să aducă un concurent suplimentar pentru De Gea, după ce Martin Dubravka s-a întors la Newcastle United, şi a apărut varianta venirii lui Jack Butland de la Crystal Palace.

Manchester United este în prezent pe locul 4 în Premier League, cu 35 de puncte după 18 etape, la 9 puncte de liderul Arsenal Londra. United are patru victorii consecutive în campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.