Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portul este raiul contrabandiștilor: 10 milioane de țigarete, 3 persoane reținut, după o razie în Constanța

economica.net
tigarete

Trei persoane au fost reținute, joi, după acțiuni ale polițiștilor și procurorilor din Constanța, în urma cărora au fost ridicate 10 milioane de țigarete de contrabandă din Portul Constanța Sud Agigea.

Potrivit IGPR, trei persoane bănuite de contrabandă cu țigarete au fost reținute, iar în timpul anchetei, au fost ridicate 10.000.000 de contrabandă din Portul Constanța Sud Agigea, scrie mediafax.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și procurorii DIICOT Constanța au făcut, miercuri, trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, într-un dosar penal care vizează infracțiuni de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Activitățile s-au desfășurat în urma unui control efectuat în Portul Constanța Sud Agigea, la data de 24 mai, când s-au descoperit 10.000.000 de țigarete de contrabandă.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

La percheziții, polițiștii au identificat 2 laptop-uri, stickuri de stocare, 6 telefoane mobile, 5 cartele SIM, resturi vegetale cu aspect de cannabis, 2 grindere, un cântar electric de precizie, 150 de euro și peste 4.600 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.