Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibilă fuziune PSD - Pro România | Victor Ponta: Mă aștept să anuleze acea decizie de excludere/ VIDEO

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Victor Ponta, președintele Pro România, afirmă că actuala conducerea a PSD ar trebui să anuleze decizia prin care el și alți foști social-democrați au fost excluși din partid. Despre o eventuală întoarcere în PSD, Ponta afirmă că nu s-a discutat, însă nimic nu este exclus.

„Domnul Ciolacu m-a invitat (la o cafea la sediul PSD, n.r.), nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema (fuziunii PSD - Pro România, n.r.). Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez”, a declarat Ponta la Digi24.

„Eu și colegii mei din Pro România am fost excluși din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, m-aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru”, a mai explicat liderul Pro România.

Întrebat dacă ia în calcul varianta întoarcerii în PSD sau să fuzioneze Pro România, în cazul anulării deciziei de excludere, fostul premier a răspuns: „Dacă vor și ei... Dacă vor și ei, o să discutăm. N-am discutat de niciuna dintre variante pentru că trebuie să vrea. Din partea Pro România există...”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.