Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poșta Română, decizie radicală din cauza coronavirusului: 'Rugăm toți clienții noștri să primească scuzele pentru neplăcerile create'

www.radiocluj.ro
Poșta Română

Compania Națională Poșta Română anunță suspendarea temporară a serviciilor de expediere către China. Anunțul a fost făcut luni de directorul general al companiei Horia Grigorescu.

Traian Băsescu a răbufnit în Parlamentul European: 'Mor copii în Europa din cauza mizeriei'. Ce apel a făcut către șefa Comisiei Europene

„Compania Națională Poșta Română anunță suspendarea temporară a serviciilor de expediere către China

Pentru a scădea riscul răspândirii noului coronavirus, companiile aeriene cu care Compania Naţională Poșta Română colaborează au luat decizia de a-și anula cursele către destinații din China.

Astfel, operatorul român de servicii poştale se află în imposibilitatea de a mai oferi, pentru o perioadă nedeterminată, servicii de trimiteri poștale - Express Mail Service (EMS), corespondență, colete - către această destinație.

Rugăm toți clienții noștri să primească scuzele pentru neplăcerile create și îi asigurăm că vom relua expedierile imediat ce acest lucru va fi posibil”, anunță Grigorescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.