Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul de televiziune TNT difuzează serialele clasice recompensate cu Globul de Aur şi People's Choice

televizor televiziune

TNT difuzează de luni până vineri serialele clasice „Magnum PI”, „Hercules: The Legendary Journeys” şi „A-Team”, unele dintre cele mai populare producţii de televiziune din toate timpurile, informează News.ro.

Cele trei seriale întregesc programul filmelor de top prezentate de postul de televiziune şi aduc în prim-plan aventuri pământeşti şi supranaturale.

În prima parte a zilei, poate fi urmărit „Magnum PI”, creat de Donald P. Bellisario şi Glen A. Larson în anii 1980, care îl are în centru pe Tom Selleck. El joacă rolul unui detectiv particular, stabilit în Hawaii. Viteza, stilul, tehnologia şi puterea focului sunt principalele lui atuuri.

Serialul cu opt sezoane a fost recompensat cu două trofee Globul de Aur (cel mai bun actor în rol principal într-un serial-dramă, Tom Selleck, şi cel mai bun actor în rol secundar, John Hillerman) din treisprezece nominalizări. Între altele, a primit şaptesprezece selecţii la premiile Primetime Emmy, impunându-se de două ori graţie interpretării aceloraşi doi actori. În plus, în 1981, a primit People's Choice Award.

După prânz, acţiunea este preluată de „Hercules: The Legendary Journeys”, lansat la jumătatea anilor 1990. Kevin Sorbo interpretează rolul principal. În serialul cvasi-mitologic, fiul bastard al lui Zeus, urât de Hera, mama lui vitregă, luptă cu răul uman şi supranatural de pe Pământ.

Cele şase sezoane ale serialului filmat în Noua Zeelandă au dus la realizarea şi comercializarea de figurine şi alte obiecte promoţionale derivate. „Hercules: The Legendary Journeys” a fost unul dintre show-urile de televiziune cel mai bine cotate în urmă cu mai bine de 20 de ani.

„The A-Team”, lansat tot în anii 1980, cu George Peppard, Dwight Schultz, Mr. T şi Dirk Benedict în distribuţie, continuă după-amiezile la TNT cu acţiunile unei echipe formate din patru veterani de război fictivi, cărora le-a fost pusă în cârcă o crimă pe care nu au comis-o. În timp ce se ascund de armată, ei îi ajută pe cei mai vulnerabili şi pe cei nevinovaţi.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Serialul, rămas în memoria populară pentru utilizarea violenţei extreme similară desenelor animate, a obţinut trei nominalizări la premiile Primetime Emmy şi a câştigat, în 1984, People's Choice Award. Un lungmetraj bazat pe serial a fost lansat în 2010, an în care a debutat şi o serie de benzi desenate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.