Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul Sky l-a suspendat pe Jamie Carragher, după ce acesta a scuipat o adolescentă

www.express.co.uk
Carragher

Postul de televiziune Sky l-a suspendat pe fostul fundaş al echipei Liverpool, Jamie Carragher, care era consultant, până la finalul sezonului, după ce acesta a scuipat o adolescentă de 14 ani, informează presa engleză.

"După o anchetă internă, Sky a decis suspendarea lui Jamie Carragher până la finalul sezonului. Jamie şi-a asumat întreaga răspundere pentru faptele sale şi a garantat că va apela la ajutor pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.  Înainte de începutul sezonului viitor, vom discuta cu Jamie şi vom vedea dacă este pregătit să-şi reia rolul", a anunţat postul Sky, potrivit News.ro.

Jamie Carragher şi-a cerut scuze, după ce apare într-un filmuleţ în care scuipă o adolescentă de 14 ani. În acest filmuleţ difuzat de presa britanică, Carragher se află în maşina sa şi deschide geamul pentru a scuipa în direcţia altui automobil, sâmbătă, după înfrângerea echipei Liverpool, scor 2-1, cu Manchester United.

Potrivit presei, Carragher a scuipat o fată de 14 ani care stătea pe locul pasagerului, iar în filmuleţ poate fi auzită o voce de bărbat spunând: "Nicio şansă, Jamie, 2-1!", înainte ca fotbalistul să scuipe.

Carragher, care a asigurat comentariul meciului pentru canalul Sky Sports, a declarat că şi-a cerut scuze familiei, recunoscând că "s-a enervat".

"A fost total deplasat ce am făcut. M-am scuzat faţă de toată familia. Deja fusesem abordat de 3-4 ori pe drum şi atunci când am fost filmat îmi pierdusem răbdarea. Nu este o scuză însă pentru comportamentul meu", a scris Carragher pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.