Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posturi medicale avansate, amplasate de ISU Bucureşti-Ilfov în curtea interioară a spitalelor Universitar şi Sf. Pantelimon pentru a creşte capacitatea de pre

posturi avansate spitalicesti

Câte un post medical avansat, cu zonă de triaj şi de tratament, a fost amplasat de ISU Bucureşti-Ilfov în curtea interioară a spitalelor Universitar şi "Sf. Pantelimon", pentru a mări capacitatea de preluare a pacienţilor, în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în Capitalăm, potrivit news.ro.

Citește și: DNA către apărătorii lui Piedone în dosarul Colectiv: 'Câte cluburi au ars în țară ați întrebat? De vreme ce ați întrebat primăriile cum procedau?

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a Spitalului Universitar de Urgenţă şi a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon", pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacităţii de preluare şi îngrijire a pacienţilor.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

"Măsura este necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei", a arătat ISU Bucureşti-Ilfov.

Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.