Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Potențial de extindere fără precedent, Mastercard oferă companiilor acces la criptoactive

Mastercard

Compania de plăți Mastercard a declarat că intenționează să deschidă "în curând" rețeaua sa pentru tranzacțiile în criptoactive pentru companii.

Mastercard intra într-un parteneriat cu Bakkt, un furnizor de servicii de custodie, specializat în criptoactive. Această mișcare înseamnă că mii de companii și milioane de deținători de carduri Mastercard ar putea avea în curând acces direct la infrastructura de plăți cripto.

Compania va permite deținătorilor de carduri de credit și debit să efectueze plăți în criptoactive și va permite ca sistemele de recompensă și de fidelizare cripto să funcționeze în rețeaua sa. Acest lucru ar putea face ca recompensele oferite de firme cum ar fi companiile aeriene, să fie convertite în criptomonede de către beneficiar.

Potrivit companiei, există peste 2,8 miliarde de utilizatori de carduri Mastercard în întreaga lume, ceea ce reprezintă un potențial de extindere fără precedent a disponibilității criptoactivelor la punctul de cumpărare, afirmă Simon Peters, analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro într-un comunicat de presă remis stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.