Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poveste fabuloasă la Napoli: suporterii i-au furat mașina lui Spalleti, iar acum i-au făcut o surpriză uriașă/ ViIDEO

Captura YT
Spalleti

Ultrașii  lui Napoli i-au furat mașina antrenorului Luciano Spalleti, în anul 2021, în semn de protest pentru rezultatele slabe ale echipei. Fanii au afișat la vremea aceea un mesaj în care l-au informat pe antrenor că va beneficia de autoturism în momentul în care va pleca de la echipă.

În acest sezon, Spalletti a fost artizanul câștigării de către Napoli a primului titlu în Serie A din ultimii 33 de ani.

A fost pentru prima dată când clubul a fost încoronat campion al Italiei fără legendarul Diego Maradona în echipă, ceea ce face ca acest lucru să fie cu atât mai impresionant.

În ciuda câștigării titlului, managerul a decis să își ia un an de concediu pentru ultimul sezon al contractului său, astfel că nu va reveni pe banca tehnică.

Odată cu plecarea managerului, aceștia și-au respectat partea lor de înțelegere, într-un fel, oferindu-i volanul și câteva CD-uri.

 

 

Mașina a fost furată din fața hotelului unde locuia în octombrie și abia în luna mai a anului următor, când clubul se afla pe locul 3, a primit biletul de răscumpărare.
Totuși, Spalletti nu avea de gând la acel moment să le dea ultrasilor ceea ce își doreau, spunând: "Ne facem treaba în mod corect, voi rămâne cu siguranță antrenorul lui Napoli și anul viitor.
"Panda-ul, mai întâi vom vedea în ce condiții ni-l vor returna, câți kilometri au parcurs și dacă înăuntru sunt CD-uri Pino Daniele.
Vom evalua când se va întâmpla acest lucru".
Hoții au avut simțul umorului și au expediat un colet care conținea un volan și cd-uri cu muzica cântărețului și compozitorului italian Pino Daniele, pe care au oferit-o drept cadou de plecare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.