Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poza care a indignat pe toată lumea. Cum a fost surprinsă consiliera lui Trump în Biroul Oval - FOTO

O fotografie cu cea mai apropiată consilieră a preşedintelui american Donald Trump, Kellyanne Conway, aşezată cu picioarele sub ea pe o canapea din Biroul Oval de la Casa Albă a stârnit indignare pe reţelele de socializare, transmite AFP, conform agerpres.

În acest instantaneu realizat de un fotoreporter al AFP, Kellyane Conway, dezinvoltă, este aşezată cu picioarele sub ea pe canapea, încălţată şi uitându-se la telefon, în momentul în care preşedintele se pregăteşte pentru o fotografie oficială cu directori de licee şi de universităţi dedicate în mod tradiţional persoanelor de culoare.

Este OFICIAL. Moştenitorul Samsung, INCUPLAT într-un MEGA-dosar de corupţie

Pe Twitter, mulţi utilizatori şi-au exprimat furia faţă de 'lipsa de respect' arătată, în opinia lor, de consiliera lui Trump.

content-image

"Conway, încălţată pe canapeaua din Biroul Oval - este în linie cu nivelul general al lipsei de respect de care dă dovadă echipa Trump", scrie, într-o postare, Kaivan Shroff, student la Yale.

"Cei mai respectaţi profesori afro-americani din ţară s-au adunat la Casa Albă, iar Kellyanne Conway nu este capabilă să le arate cea mai elementară curtoazie", afirmă un alt comentator, Rachel Vorona Cote, pe site-ul Jezebel.

Marţi dimineaţă, postarea AFP cu respectiva fotografie fusese distribuită de peste 1.800 de ori.

VIDEO Accident GRAV în California: Un avion s-a prăbușit peste un cartier de case. Mai multe victime

În opinia editorialistului Bret Stephens de la Wall Street Journal, dacă foştii consilieri ai preşedintelui Barack Obama "ar fi stat aşezaţi aşa în Biroul Oval, conservatorii ar fi urlat săptămâni întregi".

Kellyane Conway a mai fost criticată pentru că a făcut apel într-un interviu să se cumpere produse de la linia de haine şi de accesorii a fiicei preşedintelui, Ivanka Trump. Biroul de Etică al guvernului american a considerat că ea a încălcat "regulile" şi că executivul "ar trebui să ia în considerare adoptarea unei măsuri disciplinare împotriva ei".

Kellyane Conway, care a inventat noţiunea de 'fapte alternative', a fost de asemenea criticată că s-a referit la începutul lunii februarie la un masacru la Bowling Green care nu a avut niciodată loc, într-o încercare de a apăra ordin executiv anti-imigraţie al lui Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.