Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS Poze trucate, folosite de contracandidații lui Ștefan Florescu pentru a-l defăima/ FOTO

Joi, 01.06.2016, la emisiunea JOCURI DE PUTERE a fost difuzată o imagine trucată cu ȘTEFAN FLORESCU, candidat independent pentru Primăria Sectorului 6, prin care s-a dorit demonstrarea legăturilor acestuia cu lumea interlopă.

Pe marginea acestei poze trucate s-au adus multe acuzații nefondate. Scopul clar a fost denigrarea lui ȘTEFAN FLORESCU și scăderea popularității acestuia în rândul alegătorilor din Sectorul 6. Planul pus la cale de contracandidații independentului Florescu a fost însă dejucat pentru simplu motiv că A FOST DESCOPERITĂ POZA CARE A STAT LA BAZA TRUCAJULUI. Poza provine dintr-un articol al Evenimentului Zilei ediția on-line din data de 14 februarie 2016, care face referire la un clan de cămătari de etnie rromă din orașul Reghin. La rândul lor, cei de la Evenimentul Zilei, au obținut poza de pe pagina de FACEBOOK al unuia dintre cei în cauză, pe numele său ANTON BERCSA. Vă atașăm link-ul unde se regăsește articolul în intregime: http://www.evz.ro/omer-ta-intr-un-oras-intreg-cum-au-instit

”Mă uitam la televizor împreună cu cele 3 fetițe ale mele și am fost intrigat de faptul că s-a încercat inducerea în eroare a realizatorului și a telespectatorilor, prin prezentarea unei fotografii trucate într-o emisiune cu rating, la oră de maximă audiență. Iată diferența clară dintre mine și contracandidații mei: eu vin cu date reale, prezint un comunicat de presă oficial, remis de o instituție a Statului, de DIICOT, referitor la faptul că domnul Gabriel Mutu este urmărit penal pentru evaziune fiscală, spălare de bani și constituire de grup infracțional. Îi invit și pe dumnealor, pe domnul Mutu și Mironescu, să prezinte, dacă au în posesie, același tip de document oficial, remis de o instituție a Statului și privitoare la mine, nu fotografii trucate. Atâta vreme cât nu pot prezenta documente oficiale și nu vor putea, vă garantez asta cu toată responsabilitatea, este clar că discutăm de o calomnie și de o încercare de a-i induce în eroare pe cetățenii Sectorului 6. Așa au procedat de când a început campania electorală, cu defăimări la adresa mea. Și când mi-au lăsat o coroană mortuară la ușa restaurantului, am considerat ca fiind un gest de imaturitate politică, nu m-am speriat și mi-am văzut de treaba mea.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.