Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pozele cu Dragnea generează un scandal. Tabăra învinşilor din PSD dă atacul la ALDE

dragnea tariceanu

Contre între ALDE şi o parte din PSD, generate de o informaţie lansată pe Facebook. Vicepreşedintele ALDE Marian Cucşa reacţionează la acuzaţiile lansate pe Facebook inclusiv de o cunoscută avocată. Avocata Cosmina Cerva a susţinut că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a şters de pe pagina sa de Facebook pozele cu Liviu Dragnea. Cucşa demontează această acuzaţie şi acuză tabăra învinşilor din PSD că s-ar afla în spatele acestui atac.

"Am văzut de ieri circulând pe Facebook o informație complet falsă, publicată inclusiv de dna Cosmina Cerva. Ce spune această doamnă avocat care se presupune că luptă pentru dreptate pe la televiziuni: că președintele ALDE a șters fotografiile în care apare Liviu Dragnea. Și postează doamna Cerva câteva fotografii, luate probabil de pe internet pentru a-i susține dezinformarea. Din păcate pentru doamna Cerva și ceilalți membri ai grupului de dezinformare din care face parte, urmăresc pagina președintelui Tăriceanu constant, la fel ca alți membri ai ALDE și am constatat că fotografiile cu Liviu Dragnea despre care spune doamna Cerva că au fost șterse sunt mai departe pe pagina Călin Popescu-Tăriceanu (vi le și atașez ca să vedeți minciuna pe care sunt dispuse anumite persoane să o promoveze). Fotografiile adunate de pe internet de doamna Cerva, sau care i-au fost date pentru a construi această manipulare, nici nu au fost puse vreodată pe pagina Tăriceanu.

Spre informarea doamnei Cerva și a celorlalți doritori de promovare a acestei manipulări, ALDE și Călin Popescu-Tăriceanu au fost parteneri corecți în cadrul colaborării cu PSD. Timp de peste aproape 5 ani de zile, Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE nu s-au dezis de parteneriatul cu PSD sau de Liviu Dragnea. Dimpotrivă, am stat alături pentru a pune în aplicare măsurile pe care ni le-am asumat împreună. Așadar, să vină acum niște persoane care vor doar să profite de un context politic pentru a-și face imagine mi se pare jenant. Dacă doamna Cerva vrea să își susțină prietenii dintr-o anumite facțiune a PSD (una care se dă drept rebelă) e problema domniei sale. Dar îi cer, atât dumneaei, cât și celorlalți prieteni ai domniei sale, să nu implice ALDE sau pe Călin Popescu-Tăriceanu", scrie Marian Cucşa pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.