Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PPU-SL și ADER susțin candidatura lui Neculai Onțanu la Primăria Sectorului 2 al Capitalei

jurnalul.ro
neculai ontanu

Preşedintele PPU (social-liberal) Bucureşti şi preşedintele ADER au stabilit joi susţinerea candidaturii lui Neculai Onţanu la Primăria Sectorului 2. Acesta este a doua alianţă parafată de Umanişti la nivelul Capitalei, după cea semnată cu reprezentantul PSD Sector 4 la alegerile locale, actualul primar Daniel Băluţă. Pentru Sectorul 5, PPU are propriul candidat, în persoana lui Cristian Popescu Piedone, iar la Sectorul 3, Ulise Toader va candida din partea formaţiunii umaniste.

„Îl susținem cu toată încrederea pe domnul general Onțanu, pentru Primăria Sectorului 2. Alianța pe care am semnat-o astăzi este o alianță pentru locuitorii Sectorului 2 . PPU (social-liberal) încheie astfel de parteneriate doar în interesul comunităților locale și nu pentru mize politice, respectând un principiu consacrat: „Omul potrivit, la locul potrivit”. Domnul Neculai Onțanu este omul potrivit pentru Sectorul 2 și sperăm să redevină primar al acestei zone a Capitalei, cu ajutorul alianței noastre. Avem scopuri comune, proiecte ambițioase, iar obiectivul nostru este bunăstarea și siguranța cetățenilor. Ne dorim să redăm administrațiile locale cetățenilor, iar acest lucru nu se poate realiza decât stopând abuzurile administrațiilor locale împotriva oamenilor”, a declarat Steluța Cătăniciu, Președintele PPU (social-liberal) București.

„Ce voi face concret? În primul rând voi repara de îndată tot ce au stricat primarul și viceprimarul Sectorului 2, în ultimii patru ani și voi începe imediat proiectele pe care le pregătesc încă de pe acum. Voi desfășura imediat un program amplu de curățenie și salubrizare, pentru că acum sectorul arată rău, este ca și abandonat, iar majoritatea oamenilor se plâng de această situație. Voi finaliza reabilitarea termică la toate blocurile de locuințe și voi începe programul de reabilitare a locuințelor individuale din cartierele sectorului. În colaborare cu Primarul General al Capitalei voi realiza pasajele supraterane peste calea ferată de pe șoseaua Petricani, Andronache și Baicului, voi relua cel mai mare sistem de burse sociale și de merit pentru elevii Sectorului 2”, a declarat Neculai Onțanu.

Acesta este a doua alianță parafată de Umaniști la nivelul Capitalei, după cea semnată cu reprezentantul PSD Sector 4 la alegerile locale, actualul primar Daniel Băluță.

Pentru Sectorul 5, PPU (social-liberal) are propriul candidat, în persoana lui Cristian Popescu Piedone, iar în Sectorul 3, Ulise Toader va candida din partea formațiunii umaniste, pentru postul de Primar al Sectorului 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.