Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Praey", "Fading Borders" şi "Together at the table", semifinaliste în concursul pentru reprezentarea României la Biennale di Venezia

"Praey", "Fading Borders" şi "Together at the table/ Împreună la masă" sunt cele trei proiecte selectate pentru a participa în etapa a doua a Concursului Naţional pentru alegerea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 17-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură - la Biennale di Venezia, potrivit news.ro.

În zilele de 26 şi 27 decembrie 2019, la sediul Uniunii Arhitecţilor din România a avut loc procedura de selecţie a proiectelor finaliste (Etapa I).

Comisia de selecţie a fost formată din Attila Kim, comisarul participării României la cea de-a 17-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură - la Biennale di Venezia, membru; Monica Morariu, reprezentantul comun al Institutului Cultural Român şi Ministerului Afacerilor Externe, membru; arh. Loredana Stasisin, membru; arh. Vlad Sebastian Rusu, membru; arh. Marius Miclăuş, membru; arh. Grégoire Zündel, membru; arh. Cristoph Grafe, membru.

Citește și: Mega-lovitură! Amenzile vor exploda- Când se va întâmpla asta

În cadrul şedinţei, Comisia a primit spre evaluare un număr de 19 proiecte şi a procedat la evaluarea acestora acordând punctaje pentru criteriile prevăzute în art. 6 din Regulamentul de organizare a Concursului naţional pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 17-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectura - la Biennale di Venezia.

Potrivit site-ului icr.ro, participanţii la Concurs pot depune contestaţii privind exclusiv modalitatea în care a fost respectat regulamentul de organizare a Concursului. Contestaţiile vor fi depuse la sediul Uniunii Arhitecţilor din România, strada Jean Louis Calderon nr. 48, sector 2, cod 020038, Bucureşti, in perioada 28 noiembrie decembrie - 2 decembrie 2019 (până la ora 14.00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.