Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O asistentă a fost confirmată coronavirus: A fost declanșată anchetă epidemiologică la unul dintre cele mai mari spitale

Time of Israel
test coronavirus COVID

O asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost confirmată, sâmbătă, cu noul coronavirus, o anchetă epidemiologică fiind declanşată de către DSP în acest caz, informează Prefectura Prahova.

"Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, femeia s-a simţit rău şi, având simptome specifice COVID-19, a fost testată, rezultatul fiind pozitiv. În consecinţă, a fost declanşată o anchetă epidemiologică de către DSP Prahova, fiind testat întreg personalul medical care a asigurat tura de noapte în data de 24/25 aprilie, la secţia unde activează şi cadrul sanitar confirmat, dar şi pacienţii cu care asistenta a intrat în contact. În total sunt 45 de persoane. Până la sosirea rezultatelor, contacţii vor rămâne în izolare", precizează Prefectura Prahova.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Conform sursei citate, asistenta a fost transferată la Spitalul CFR Ploieşti pentru a primi tratamentul specific COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.