Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prahova: Fostul deputat Mihai Apostolache şi-a depus candidatura ca independent

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vot coada vot votare sectie de votare sectie

Fostul deputat Mihai Apostolache şi-a depus, joi, dosarul de candidatură la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), acesta candidând ca independent la Camera Deputaţilor, fiind susţinut de Partidul Prahova în Acţiune, pe care l-a fondat în urmă cu mai puţin de un an.

Apostolache a declarat că, în doar câteva zile, a reuşit să strângă peste 8.000 de semnături de susţinere, pe care le-a depus la BEJ, candidatura s-a născându-se "chiar din inima comunităţii prahovene".

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Unul dintre obiectivele sale este revizuirea Constituţiei.

"Se impune ca actul fundamental să se modifice. Au trecut foarte mulţi ani de la aderarea ţării noastre la NATO şi la Uniunea Europeană, iar în Constituţie se vorbeşte foarte puţin despre acest lucru. Este momentul să punem accentul mult mai mult pe acest statut al ţării noastre de stat membru al Uniunii Europene şi al NATO, iar în acest fel cetăţenii să dobândească şi ei un statut superior pe care îl merită de atâta timp", a spus Apostolache.

Mihai Apostolache, conferenţiar universitar la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti, specializat în drept public (administrativ şi constituţional), a fost deputat în legislaturile 2004-2008 şi 2008-2012, iniţial din partea PSD, iar apoi din partea PDL. Ulterior, s-a retras din viaţa politică şi s-a dedicat carierei universitare. În urmă cu mai puţin de un an, a fondat Partidul Prahova în Acţiune, care a obţinut la alegerile locale din septembrie 17.464 de voturi, 27 consilieri locali şi doi consilieri judeţeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.