Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației 21 Decembrie: ‘E bine să aibă nod în gât și Gelu Voican Voiculescu și Ion Iliescu’

dosar revolutie

Președintele Asociației 21 Decembrie, Doru Mărieș, a comentat trimiterea în judecată a dosarului Revoluției. El susține că îi vine greu să creadă că dosarul are doar atât de puțini oameni trimiși în judecată. În dosar au fost trimiși în judecată pentru infracțiuni contra umanității, Ion Iliescu, fost președinte al României, Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier și generalul Iosif Rus, fost șef al Aviației Militare.

Citește și: Procurorii militari: Ion Iliescu şi Gelu Voican Voiculescu au contribuit la instaurarea psihozei teroriste / Clasare pentru Petre Roman

„Nu pot să fac momentan aprecieri. Așteptăm și noi comunicatul de la Augustin Lazăr. Atât timp cât nu știm câte persoane au fost trimise în instanță nu vreau să mă pronunț. Mie îmi vine greu să cred că acest dosar a fost trimis cu 3 vinovați. Poate dumneavoastră aveți alte date. Avem 1000 și ceva de morți. Nu pot să cred. Aștept datele tehnice și apoi după 48 de ore după ce se dă soluția în dosrul 14-15 iunie, adică miercuri dimineață, o să organizăm o confernță de presă.

Eu am văzut sute de victime. Poate chiar mai mult de 1000 de oameni. Toți erau sugrumați și toți aveau o problemă și li se punea nodul în gât că nu se finalizează acest dosar. E bine să aibă nod în gât și Gelu Voican Voiculescu și Ion Iliescu și toți cei care sunt trimiși în instanță”, a declarat Doru Mărieș, președintele Asociației 21 Decembrie în direct la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.