Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației Colectiv JIGNEȘTE salvatorii la patru ani de TRAGEDIE: Intervenția a fost o CATASTROFĂ

YouTube
colectiv

Eugen Iancu, liderul Asociației Colectiv și tatăl unui tânăr care și-a pierdut viața în incendiu, a spus că intervenția salvatorilor din seara de 30 octombrie 2015 a fost o catastrofă și faptul că nu este arestat niciun vinovat arată că există o problemă cu justiția românească.

„Eu cred că știam cu toții foarte bine ce s-a filmat atunci. Intervenția din acea noapte a fost o catastrofă, o rușine, un moment în care conducătorii au vrut să câștige imagine”, a declarat Eugen Iancu, liderul Asociației Colectiv și tatăl unui tânăr care și-a pierdut viața în incendiu, conform Mediafax.

Citește și: Traian Berbeceanu a EXPLODAT la adresa șefilor numiți politic din Poliție , după ce un luptător de la trupele speciale ale IPJ Alba a MURIT subit

Acesta regretă că nu a putut face mai mult și că au fost momente când a renunțat să mai lupte.

„Ce nu-mi dă pace e faptul că la conducerea instituțiilor statului sunt aproape aceleași persoane care s-a dovedit că în cei 30 de ani după comunism nu au schimbat absolut nimic. Spitalele arată cum arată nu din cauza mea, ci din cauza celor care conduc spitalele, acei zei ai medicinei care au fost preocupați mereu de banii care le intră in buzunar. Aș fi vrut să vedem rectorii, decanii, profesorii că se duc la Ministerul Sănătății si spun: Nu se mai poate. Nu să negăm existența nosocomialelor. Nu, să iasă să spună: Hai să construim”, a mai spus sursa citată.

Justiția nu se grăbește să găsească și să pedepsească vinovații, mai spune Iancu: „Când ai 64 de morți și nu ai niciun vinovat în arest, cred că problema este foarte mare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.