Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CA al FC Dinamo acuză lipsa de experiență a lui Bratu

www.cugetliber.ro
Florin Bratu

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, vineri seară, că Florin Bratu s-a pripit atunci când l-a criticat dur pe Dan Nistor, el procedând astfel în special din cauza lipsei de experienţă. David a mai afirmat, la Digi Sport, că Dan Nistor nu i-a spus lui niciodată că vrea să plece la FCSB şi că în acastă dimineaţă s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului jucătorului informează news.ro.

“Cred că Florin s-a pripit, în principal din cauza lipsei de experienţă. Este vina tuturor, noi am ajuns în situaţia asta, împreună trebuie să ieşim din acestă pasă neagră. Sunt convins că avem forţa să ne revenim, îmi menţin părerea că nu asta este valoarea lotului echipei Dinamo. Eu discut cu Dan Nistor de când a început toată această telenovelă şi niciodată mie nu mi-a spus că îşi doreşte să plece la Steaua. De azi-dimineaţă noi am bătut palma cu Dan Nistor pentru prelungirea contractului. Am mai prelungit un an de zile. El mai avea doi ani. Rămâne să semnăm actele. Azi-dimineaţă am ajuns la un numitor comun”, a spus David.

El a precizat, atunci când a fost întrebat dacă Florin Bratu şi Dan Nistor vor putea “convieţui”, că nu poate fi pus în situaţia de a alege între cei doi: “Vom vedea. Nu are cum să mă pună ncineva, nici măcar antrenorul, în faţa unei astfel de alegeri. Niciodată Dan Nistor nu mi-a spus: ‘Vreau să plec la Steaua”. Dimpotrivă, mi-a spus: ‘Nu plec la FCSB, rămân, să discutăm despre o prelungire de contract’. În relaţia cu conducerea nu s-a pus problema ca Dan Nistor să plece”.

În ceea ce priveşte postul lui Florin Bratu, David nu a vorbit clar, însă a spus că postul oricărui antrenor este în pericol atâta vreme cât nu există rezultate. “Domnul Negoiţă poate hotărî şi acum. Nu pot să fac un prognostic în acest moment, este foarte la cald. Am încredere că indiferent cu cine, se va rezolva această situaţie de criză de la Dinamo în viitorul apropiat”, a mai afirmat Alexandru David.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.