Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Chinei, discurs înfiorător în fața armatei: 'Pregătiți-vă de RĂZBOI'

Newsweek
Xi Jinping

Președintele Chinei Xi Jinping le-a cerut soldaților să fie pregătiți pentru război, într-un discurs susținut în fața armatei.

Potrivit Daily Star, în filmarea care a fost făcută în Teatrul Central de Comandă, peste 7000 de chinezi au ascultat ordinele lui Jinping.

Citește și: Momente ȘOCANTE în Cisiordania: Convoiul Patriarhului grec ortodox al Ierusalimului a fost ATACAT de creștinii palestinieni! 'TRĂDĂTOR' - FOTO

În această înregistrare video se poate vedea și cât de mare și puternică este armata chineză, la acest eveniment participând peste 300 de vehicule militare.

”Iată ordinele mele: militari de la toate nivelurile ar trebui să își întărească antrenamentele militare și pregătirea pentru război.

Armata ar trebui să continue să implementeze actualele exerciții în condiții de luptă și să continue să conducă antrenamente stricte în concordanță cu Scopul Pregătirii și Evaluării Militare” - a spus Xi Jinping, potrivit Stirileprotv.ro.

Această înregistrare apare în condițiile în care în toată lumea există o îngrijorare din cauza pregătirilor nucleare ale Coreei de Nord.

Citește și: CUTREMUR în SUA: Donald Trump are zilele numărate la Casa Albă

Recent, liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a îndemnat Coreea de Nord să producă în masă focoase nucleare și rachete balistice. Într-un mesaj de Anul Nou, el a avertizat comunitatea internațională și - în special SUA - că "butonul nuclear” e pe biroul său.

În replică, liderul de la Casa Albă a reacționat într-o postare pe contul său de Twitter, afirmând că "are un buton mai mare și mai puternic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.