Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în SUA: Donald Trump are zilele numărate la Casa Albă

trump, casa alba

Michael Wolff, autorul controversatei cărţi „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, este de părere că dezvăluirile lui au şanse să ducă la sfârşitul preşedinţiei lui Donald Trump.

Autorul a declarat pentru BBC radio că la capătul „Fire and Fury: Inside the Trump White House” concluzia lui că Trump nu este potrivit pentru acest post a devenit o concepţie extinsă, scrie news.ro.

CARTEA POATE FI CITITĂ AICI

„Cred că unul dintre efectele interesante ale cărţii este, până acum, cel al împăratului fără haine. Povestea pe care am spus-o pare să prezinte această preşedinţie într-o aşa manieră încât spune că el nu poate face munca asta. Dintr-o dată, toată lumea spune «Dumnezeule, este adevărat, nu are haine». Acesta este fondul percepţiei şi înţelegerii care va duce la finalul preşedinţiei lui”, a declarat Wolff.

Donald Trump a spus despre carte că este plină de minciuni. Volumul descrie o Casă Albă cuprinsă de haos, un preşedinte care a fost nepregătit să câştige în 2016, şi pe ajutoarele lui Trump care desconsideră abilităţile lui.

Citește și: Informații incendiare! Cu cine s-ar fi RECĂSĂTORIT Dana Grecu, la doar o lună de la divorțul de Bogdan Grecu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.