Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Buzău și-a dat demisia

demisie

Cristinel Bîgiu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Buzau, judecat în trei dosare de coruptie, si-a dat, miercuri, demisia din functia de presedinte al CJ Buzau sustinând ca face acest gest 'la presiunea strazii care doreste schimbarea clasei politice'.

Fostul presedinte al CJ a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinte de presa, ca se considera nevinovat, 'cel putin în dosarul de la Tribunalul Calarasi' pentru care a fost retinut si ca doreste sa revina în afaceri.

'Ma consider nevinovat în dosarul pentru care am fost retinut, sper sa dovedesc în instanta acest lucru, în momentul acesta am încheiat cu viata politica si ma reîntorc în mediu privat', a declarat Bîgiu.

El a sustinut ca si alti colegi din PNL, unde a activat timp de 17 ani, ar trebui sa faca un gest similar.

'Daca vorbim de moralitate si ei ar trebui sa-si dea demisia, am facut aceste lucruri alaturi de ei si ei cunosc cel mai bine problemele de campanie electorala', a mai spus Bîgiu.

Cristinel Bîgiu a fost retinut pe 8 decembrie 2014 dupa ce a fost prins în flagrant luând mita suma de 70 000 de lei pentru atribuirea unui contract, fiind trimis în judecata pentru luare de mita în forma continuata, conflict de interese în forma continuata si tentativa de spalare a banilor fiind plasat sub control judiciar, ulterior fiind judecat în alte doua dosare de coruptie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.