Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Neamț a distribuit pachete cu rechizite preșcolarilor și școlarilor - FOTO

Ionel Arsene Facebook
Ionel Arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a distribuit împreună cu directorul Casei Corpului Didactic Neamț, Florentina Moise, pachete cu rechizite unui număr de 110 preșcolari și 395 de școlari.

Citește și: CNMR susține acțiunile Ministrului Sănătății de 'curățire a sistemului medical din mafia din sănătate'

„Astăzi am efectuat o vizită în unități de învățământ din comunele Stănița și Văleni, cuprinse în proiectul STEFAN, prin care se urmărește ameliorarea riscului de părăsire timpurie a școlii.

Împreună cu Florentina Moise, directorul Casei Corpului Didactic Neamț, instituție beneficiară a proiectului, am distribuit pachete de rechizite pentru activitățile extracurriculare și pentru cele de tip Școală după școală, unui număr de 110 preșcolari și 395 de școlari, beneficiari ai facilităților oferite în cadrul proiectului.

Sunt convins că aceste materiale vor reprezenta un real sprijin și vor stimula participarea elevilor la cursurile școlare.

Prin beneficiile acordate în cadrul acestui proiect, oportunitățile a sute de copii din cele două comune vor crește substanțial, căci li se oferă o șansă spre studiu și, ulterior, la o viață mai bună.

În același sens, se vor amenaja săli cu specific dedicat creșterii atractivității sistemului de învățământ, respectiv o sală pentru activități de tip Școală după școală la Stănița și una pentru activități extracurriculare la Văleni”, se arată în mesajul postat de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.