Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Consiliului Național al PSD anunță ce-l așteaptă pe Victor Ponta

aktual24.ro
ponta-aktual24

Se anunță o toamnă interesantă în PSD! Supărat că a fost trecut pe linie moartă în partid după ce a încercat să preia șefia Camerei Deputaților, Victor Ponta oferă consultanță altor formațiuni. De la ALDE la PRU, Victor Ponta sfătuiește contracandidații partidului său cum să strângă voturi. Mai mult, fostul premier spune că, dacă i se va cere, va juca la ”altă echipă”, adică la alt partid.

Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, spune că partidul are alte planuri cu Ponta. Vrea să-l vadă iar deputat în Gorj. Fifor a atins și faptul că Liviu Dragnea și Victor Ponta se află în plin ”război rece”, cei doi întrerupând orice dialog din iunie. Dragnea îl amenință cu Ponta cu readucerea lui Mircea Geoană în partid, iar Ponta cu plecatul la PRU.

Citește și: Mega-ȘMECHERIE a unui celebru afacerist: Cum a evitat executările silite ale unor firme

”Președintele Dragnea a fost cât se poate de explicit de când a început acest balet cu PRU. Locul lui Victor Ponta e în PSD. El va candida la Gorj și va merge, alături de toți colegii din partid, în campania electorală. Ameble părți și-au spus punctul de vedere. E o falsă problemă. Nimeni nu are timp de astfel de chestiuni.

Nu cred că cineva a zis nu expertizei lui Victor Ponta. Nu cred că Dragnea poate fi acuzat că nu are încredere în Ponta. Liviu Dragnea trebuie și e normal să discute cu Mircea Geoană. El a arătat că poate aduce plus valoare unei construcții politice. Victor Ponta nu e transferabil. El va rămâne în PSD.”, a spus Mihai Fifor la Antena 3.

Citește și: REVOLTĂTOR Un rom e botezat, în scutece, la 30 de ani, într-o biserică: Reacția Patriarhiei Române / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.