Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNȚCD îl atacă pe Dacian Cioloș: 'Este un produs al noii Securități'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, l-a criticat în termeni duri pe liderul PLUS, Dacian Cioloș.

Citește și: Imagini SPECTACULOASE de la intervenția MASCAȚILOR în casa lui Mihai Pleșu, fiul lui Andrei Pleșu: Depozit de DROGURI găsit în locuința bărbatului - VIDEO

„Cine este domnul Dacian Cioloș? Acum cine este!? Alta este problema în cazul său. Nu are competențe politice. Domnul Cioloș este un construct. Cineva l-a construit la televizor și i-a dat aceste funcții numite. Cam știm cine și cu ce oameni se întâmpă așa ceva. În momentul de față este construit pentru a ajunge la o candidatură la președinție. Domnul Cioloș a făcut Agronomia. Nu are competențe. Este un produs al noii Securități. Nu are legătură cu domnul Virgil Ardelean. Eu așa cred. Nu ar fi avut o asemenea putere. Are o susținere din afară. Dacian Cioloș este un construct. Cineva îi scrie textele. Cineva spune ce să facă și cum să facă. Are o finanțare foarte puternică. De unde îi vin banii?

În timpul guvernării a făcut niște lucruri oribile fără a fi tras la răspundere în mod voit cu semnarea unor contracte, care înseamnă trădarea de țară cu acele corvete. Pe de altă parte a dat un OUG prin care a vrut să ascundă protocoalele”, a spus Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.