Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PRU România, după anunțul UDMR: 'Nu vă lăsați păcăliți de aceste manevre jegoase'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Bogdan Diaconu

Președintele PRU România, Bogdan Diaconu, acuză UDMR de manipulare, după ce maghiarii au anunțat că rup parteneriatul cu PSD-ALDE. Bogdan Diaconu susține că această manevră este de fapt încercarea UDMR de a câștiga voturile maghiarilor.

Citește și: Guvernul României a aprobat recunoașterea Asociației Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii ca fiind de utilitate publică

„UDMR ESTE CEA MAI MURDARĂ CREAȚIE POLITICĂ DIN ROMÂNIA!

Cocoțați mereu la putere, liderii UDMR nu se dau în lături de la nimic pentru a fi mereu aproape de borcanul cu miere. Au trecut prin toate guvernările posibile și i-au susținut pe toți hoții și trădătorii români doar pentru a-și umple burdihanele nesătule.

Insalubri și ticăloși cu proprii susținători – maghiarii pe care timp de 30 de ani i-au mințit și jecmănit fără milă - , cu un comportament demn de un bordel de la periferia Budapestei, udemeriștii riscă să nu treacă pragul europarlamentarelor.

Disperată, gașca lui Kelemen Hunor a inventat un scandal oribil. A lansat o provocare inimaginabilă întinând mormintele unor eroi, iar acum anunță că nu mai susțin guvernarea pe care au pupat-o până în plăsele până azi. Au pus pungi de gunoi pe crucile unor eroi români doar ca să provoace, iar apoi să pozeze în eroi ai maghiarimii!

Manevra ticăloasă are o explicație simplă: UDMR vrea să treacă pragul alegerilor despărțindu-se cu scandal de coaliția toxică PSD-ALDE. O manipulare care ar trebui să le aducă voturile maghiarilor care au scuipat pe capii UDMR pentru că s-au aliat cu binomul roșu.

Oameni buni, nu vă lăsați păcăliți de aceste manevre jegoase! UDMR trebuie trimis la plimbare! Cu voturile a doar 200 de mii de români, în locul a patru udemeriști trădători, pot ajunge la Bruxelles patru români naționaliști! Ar fi timpul ca aceste personaje sinistre care s-au rătăcit în propriile minciuni și trădări să vadă Parlamentul European la televizor.

Români, fiți #pentruȚARĂ ! Votați PRU la 26 mai”, a precizat președintele PRU România, Bogdan Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.