Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PSD Cluj a EXPLODAT după vestea că o deputată PSD votează Guvernul Orban: E un bichon maltez, o să propun excluderea din partid

Facebook
Liviu Alexa, PSD Cluj

Reacție absolut spumoasă a președintelui PSD Cluj, cunoscutul jurnalist de investigații, Liviu Alexa, după ce deputata Cristina Burciu a anunțat că va vota Guvernul Orban în ciuda interdicției de partid. Viorica Dăncilă a anunțat că nu va da dovadă de clemență față de cei care trădează PSD și votează pentru învestirea Guvernului Orban. La rândul său, Alexa o numește pe Burciu 'bichon maltez' și promite că va cere excluderea ei din partid în forurile statutare.

Citește și: Traian Berbeceanu a EXPLODAT la adresa șefilor numiți politic din Poliție , după ce un luptător de la trupele speciale ale IPJ Alba a MURIT subit

„Doamna Cristina Burciu are momentul său de glorie după o perioadă de trei ani de parlamentarism insipid în care nu a făcut mai nimic pentru cetățeni, și asta se poate verifica pe site-ul Camerei Deputaților. Doamna Burciu este bichonul maltez ghidonat de primarul și tutorele său politic, primarul Cristian Matei pe care eu îl consider ca proxenetul său politic. Prin urmare, prin acest gest al doamnei Burciu, în acest moment vrea să șantajeze conducerea națională a PSD. În ședința CEX care a avut loc acum vreo două săptămâni, conducerea națională a PSD a stabilit fără echivoc că membrii PSD, deputați și senatori, nu vor vota un eventual Guvern Orban, deci doamna Burciu încalcă această hotărâre, motiv pentru care eu voi propune excluderea ei fără echivoc din PSD și totodată a celui care a propus-o ca parlamentar, adică domnul Cristian Matei.

Este fașcinant să vezi cum această cățelusă, Cristina Burciu, dovedește că este o trădătoare politică, de cea mai joasă speță. Într-un fel sau altul eu sunt foarte bucuros de această trădare pentru că organizația PSD trebuie să scape de acești traseiști, trebuie să scape de primari alcooliști precum Cristian Matei care se duce beat la ședințele Consiliului Local. De fapt dacă bine îmi aduc aminte chiar la conferința sa de lansare ca primar a fost beat mort. El este același primar care doarme în ședințele Consiliului Județean – avem și poze – același primar care are o viață promiscuă. E foarte bine că PSD se curăță de asemenea lepre și stați liniștiți că pentru noi nu este nicio pierdere Cristian Matei care la europarlamentare a luat vreo 1.400 de voturi. O să vedeți în timp, pentru că DNA o să aibă serios de lucru pe dosarele lucrărilor pe care Cristian Matei le-a instrumentat din bani publici. El și-a pus toate neamurile la conducere, acolo deja nu mai este o instituție publică, este o haită, o partuză, banul public este violat în grup familial de Matei și familia lui și cred că toate lucrurile acestea o să se vadă. PSD rămâne la fel de unit în dorința de a scăpa de aceste otrăvuri politice”, a declarat Alexa pentru GazetadeCluj.ro.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.