Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PSD Neamț: Acest referendum este despre normalitate și despre încotro vrem să ne îndreptăm!

facebook.com
Ionel Arsene

Președintele PSD Neamț și președinte al Consiliului Județean Neam, Ionel Arsene, susține că nu ar trebui să sperie pe nimeni referendumul pentru familie. Acesta susține că va vota pentru familie, pentru normalitate pentru că de fapt acest referendum este ”despre normalitate și despre încotro vrem să ne îndreptăm”:

”Pe șapte octombrie, românii vor trebui să-și exprime voința într-o chestiune fundamentală, de mare profunzime spirituală pentru societatea românească și direcția în care aceasta se îndreaptă. Parlamentul României a decis revizuirea Constituției privind definirea familiei iar eu susțin organizarea acestui scrutin și voi vota pentru familie, în sensul ei tradițional, pentru căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Aud cum unii susțin că acest referendum ar fi o măsură împotriva comunității LGBT. Categoric nu! Acest referendum este despre normalitate și despre încotro vrem să ne îndreptăm.

Cred cu tărie că acest referendum va trece deoarece majoritatea românilor și principalele partide politice sunt pentru familia tradițională iar prin acest demers nu vom face altceva decât să luăm act de o realitate socială.”, susține liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.